Kunstwerk van de dag
Anton Vrede
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2022-01-22 Sat 03:46:58 # 3367/2431/5065 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Tarieven en abonnementen

Lid worden
Bij inschrijving betaalt u minstens 3 maanden abonnementsgeld en eenmalig € 5,- administratiekosten. Na legitimatie kunt u meteen kunstwerken mee naar huis nemen.

Leenperiode
U kunt de kunstwerken uit de huurcollectie lenen zo lang u wilt. U kiest dus uw eigen moment om een nieuw kunstwerk te komen lenen. De enige voorwaarde is dat u per automatische incasso betaalt.

Abonnementen
U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. De bijbehorende tarieven zijn apart vermeld. De hoogte van het tarief wordt bepaald door de waarde en het aantal kunstwerken dat u wilt lenen. De waarde van het werk is altijd op de kunstuitleensticker achterop vermeld. Er zijn abonnementen zonder en met spaartegoed.

VIP Abonnement
Het VIP abonnement wordt op maat gemaakt en is ontwikkeld voor tijdelijke exposities, presentaties, jubilea, feesten en speciale gelegenheden. Zowel particulieren en bedrijven als instellingen en scholen kunnen gebruik maken van het VIP abonnement.

Reserveren
U kunt op de website kunstwerken reserveren, maximaal 5 kunstwerken per keer. Ga naar 'Zoeken op kunstenaar', selecteer een kunstwerk en klik op het reservering icoon. Volg verder de aanwijzingen. Hier komt een invulscherm voor uw naam, abonneenummer en e-mail adres. U kunt alleen kunstwerken reserveren die zijn uitgeleend.

Uw reservering wordt in behandeling genomen als uw naam en abonneenummer kloppen. U kunt alleen werken uit de collectie reserveren die te huur zijn en die zijn uitgeleend. U krijgt bericht over uw reservering op het moment dat het kunstwerk bij de kunstuitleen wordt ingeleverd.

De kosten per gereserveerd werk bedragen € 2,50, ook als u de reservering wil laten vervallen, of het kunstwerk bij nader inzien toch niet wil lenen.

U kunt natuurlijk ook naar de uitleen komen om daar werken uit te zoeken. Het is dan niet nodig om te reserveren, want u neemt de ter plekke uitgezochte werken meteen mee.

Bezorgen
U kunt kunstwerken laten bezorgen via onze eigen transportservice.
Hiervoor dient u een telefonische afspraak te maken.
Tarieven
We hebben de Goudse regio in 3 zones verdeeld met ieder hun eigen vaste tarief.
1 € 24.- Binnen de bebouwde kom van Gouda, Goverwelle en Reeuwijk;
2 € 32.- Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Stolwijk en de Vlist;
3 € 45.- Bergambacht, Schoonhoven, Berkenwoude, Oudewater, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Driebruggen, Nieuwerbrug, Lekkerkerk, Ouderkerk a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Woerden en Alphen a/d Rijn;
Daarbuiten: €  45.- + € 0,40 per km.

Maandtarieven (per 1-1-2021)
A: € 10,- Sparen -
Lenen: werken tot € 800,-

B: € 13,- Sparen -
Lenen: werken tot € 1000,-

C: € 14,70 Sparen -
Lenen: werken tot € 1200,-

D: € 17,80 Sparen € 7,45
Lenen: werken tot € 1000,-

E: € 20,80 Sparen € 8,80
Lenen: werken tot € 1200,-

F: € 23,80 Sparen € 10,15
Lenen: werken tot € 1450,-

G: € 26,90 Sparen € 11,50
Lenen: werken tot € 1650,-

H: € 33,- Sparen € 14,25
Lenen: werken tot € 2300,- of
één werk van onbeperkte waarde

Betalen
Voor alle betalingen kunt u gebruik maken van ons pin- en chipapparaat. We verzoeken u vriendelijk abonnementsgeld per automatische incasso te betalen. Het abonnementsgeld wordt dan tot wederopzegging van uw rekening afgeschreven.

Galerie
Naast de huurcollectie van de kunstuitleen is er een consignatiecollectie, bestaande uit grafiek en keramiek, die alleen te koop is. Deze collectie vindt u in de vitrine en aan de galeriewand. Er zijn regelmatig kleine exposities met grafiek, keramiek, glas en sieraden.

Lijstenmakerij
Kunstuitleen Gouda regio beschikt over een moderne lijstenmakerij. In overleg met de lijstenmaker kunt u kunstwerken deskundig laten inlijsten.

Accessoires
Wij verkopen professionele ophangrails, perlon ophangdraden, haken en andere accessoires.


Digitale catalogus | Slideshow | Copyright