Kunstwerk van de dag
Anton Vrede
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2022-01-22 Sat 04:01:25 # 3367/2431/5065 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Het Kinderkunstfeest / kunstfeest voor kunstkoters

Het valt vandaag de dag niet altijd mee om een verjaardagspartijtje buitenshuis te organiseren. Naar de film, bowlen, koekjes of potten bakken: de kinderen zijn overal al eens geweest en hebben alles al een keer gedaan. Kortom, wat nu?

Kunstuitleen Gouda Regio biedt een artistieke oplossing: het KINDERKUNSTFEEST!
Samen met een bekende Goudse kunstenaar gaan kinderen aan de slag met verf, oliepastel, aquarel, potlood en houtskool. Het onderwerp is vrij, maar u kunt ook van tevoren aangeven welk thema het beste bij uw kind past. Uiteraard wordt de jarige in het zonnetje gezet en ontvangt een bijzonder presentje. De kinderen maken onder professionele begeleiding een kunstwerk op groot formaat, dat ze na afloop mogen meenemen.

Kinderkunstfeest
Les van Jos Naus

Het kinderkunstfeest is altijd op woensdagmiddag en duurt een uur. Een feestje reserveren kan minimaal twee weken tevoren. Er kunnen maximaal 12 kinderen aan mee doen, waarbij één begeleider per zes kinderen gewenst is. Tijdens het feest wordt er frisdrank geschonken en krijgen de kinderen een lekkernij. Voor het kinderkunstfeest betaalt u € 70,- all in.

Zin in een artistieke invulling van het verjaardagsfeest? Geeft u zich dan op bij de educatief medewerker, telefoon: 0182 - 522 746 (donderdag en vrijdag) of e-mail: kgreduc@xs4all.nl.Les van Elfriede
 

Les van
Ruben van Veen

De uil
van Edith

Vissen met
Jan Mostert

Meer feestjes