Kunstwerk van de dag
Marjan de Voogd
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2021-07-29 Thu 19:47:05 # 3372/2435/5043 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

La Dolce Vita: eten, drinken, kunst, muziek en diamanten

La Dolce Vita: eten, drinken, kunst, muziek en diamanten

Op maandag 19 april is het zover: La Dolce Vita barst los in de kunstuitleen en in de Schouwburg. Kaartjes kosten € 40 per stuk en zijn te bestellen bij de kunstuitleen via info@kunstuitleengouda.nl.

U krijgt waar voor uw geld, want u wordt tussen 18.00 en 18.30 uur in de kunstuitleen ontvangen. Terwijl u geniet van de prachtige kunst, wordt er iets verteld over de kunstwerken van Ronald Boonacker. Uiteraard ontmoet u de Maestro zelf. Het verhaal zal zich afspelen in warme streken, voornamelijk in Italië en het Caribische gebied.

Om helemaal in de stemming te komen krijgt u heerlijke Italiaanse ham en een glas uitstekende Prosecco. In alle glazen ligt een glinsterende steen op de bodem. Het is een synthetische diamant. Diamanten geven glans aan het leven en symboliseren de schoonheid van het bestaan. Tussen alle synthetische steentje bevindt zich één echte diamant. Een kenner beoordeelt de echtheid ervan.

Daarna krijgt iedereen nog een glas: om de kleine teleurstelling weg te spoelen, én om te drinken op de gelukkige bezitter van een echte diamant. We laten u kennis maken met de rode en witte Ronald Boonacker wijnen en vragen aandacht voor de ArtBag die de kunstenaar maakte voor Stop Aids Now. Het leven is mooi, en het leven is kostbaar.

Om 19.45 sluiten we de bijeenkomst af en gaat iedereen naar de Schouwburg. Daar bekijkt iedereen rond de voorstelling op eigen gelegenheid de expositie.

Let op! We stellen een vraag over de expositie en alle goede antwoorden (per email: info@kunstuitleengouda.nl) dingen mee naar een echte zeefdruk van Ronald Boonacker. Daarna wordt de avond afgesloten met een optreden in de grote zaal van de groep Pagagnini. Net als Ronald Boonacker reist Pagagnini langs verschillende culturen. Het virtuoze en humoristische muziekspel zijn een uiting van hun levensgevoel: La Dolce Vita!

CANON de PAgagNINI en la gala de Presentacion Temporada Teatral (YouTube)
Pagagnini. Yllana / Ara Malikian (YouTube)