Kunstwerk van de dag
Marjan de Voogd
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2021-07-29 Thu 21:19:06 # 3372/2435/5043 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Dag van de Kunstuitleen

Zaterdag 3 november
Om 11.00 uur doen de dichters Tsead Bruinja en Hans Wap Gouda aan tijdens hun Tour d’Hollande. U heeft de kans om de dichters aan het werk te horen en nader met ze kennis te maken.

Speciale karaf voor Dag van de Kunstuitleen
Stijn Roodnat van het kunstenaarsduo Kaptein Roodnat won met zijn ‘French Caraf’ de Design Plus prijs. Bijzonder aan zijn ontwerp is dat de hals van de karaf kan worden afgesloten met de welbekende Picardie glazen. Voor de Dag van de Kunstuitleen verzorgt Stijn Roodnat een exclusieve uitgave van de karaf met een inhoudsvermelding op de zijkant van de karaf en het jaartal (2007) op de bodem van de karaf in prettig groen. De karaf met twee glazen kost € 25.

Twee maanden gratis abonnement (t.w.v. A-tarief)
Wees eerlijk en wordt lid van de kunstuitleen. Het verrijkt uw leven en dat van anderen. U maakt kennis met mooie, wonderlijke, eigenaardige en verrassende kunstwerken, u krijgt de kans af en toe de makers te ontmoeten en u kunt bij ons kunstgenieter en kunstkenner worden. Met een collectie van 5000 werken in alle stijlen en technieken is er altijd iets bij dat bij u past. Als u op de Dag van de Kunstuitleen abonnee wordt hoeft u de eerste 2 maanden niet te betalen.

10.00 uur De hele dag kunst eten
Het logo van de kunstuitleen is om op te eten. De hele dag snakken de handjes er naar om als heerlijke chocolaatjes door u te worden opgegeten.

11.00 uur Dichters Tsead Bruinja en Hans Wap
De dichters en kunstenaars Tsead Bruinja en Hans Wap doen tijdens hun Hollandse tournee de kunstuitleen aan. Ze zijn tot 12 uur te zien en te horen. gedicht

11.30 uur Jan van Lokhorst
De Goudse schilder Jan van Lokhorst signeert tot 13 uur zijn prachtige kalender 2008. De kalender kost € 22.

14.00 uur kunstbonbons van PUUR
Chocoladeatelier PUUR geeft een demonstratie kunstbonbons maken. Kom kijken en proeven tot 15 uur.Foto's Tsead Bruinja en Hans Wap
Foto's chocola maken