Kunstwerk van de dag
Marjan de Voogd
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2021-07-29 Thu 20:57:02 # 3372/2435/5043 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Concert in de St. Janskerk

Concert in de St. Janskerk

23 november 20.00 uur
Rotaryclub Gouda zet zich, samen met Rotaryclub Gouda-Bloemendaal dit jaar belangeloos in voor de bewoners van Yallow Kunda, een dorp in het binnenland van Gambia. Met de opbrengsten van het concert in de St. Janskerk kan een project gestart worden dat watervoorzieningen, scholing, landbouwmaterialen en gezondheidszorg biedt.

Het concert, waaraan o.a. Henk Poort, Marjolein Keuning en het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ’Bereden Wapens’ meedoen, is op vrijdag 23 november. Voor meer informatie en kaarten: dhr. G. Steenland, telefoon 06 - 53454683. E-mail: gerardsteenland@hotmail.com


Stained Glass Window showing Judith slaying Holofernes in St Janskerk, Gouda

Terugblik: Concert in de St. Janskerk

Rotaryclub Gouda en Rotaryclub Gouda-Bloemendaal kijken terug op een zeer geslaagd concert in de Sint Janskerk. De opbrengst van de avond bedroeg ruim honderdduizend euro. De organisaties danken hiervoor ook de abonnees van de kunstuitleen die kaartjes hebben gekocht. De bewoners van Yallow Kunda, een dorp in het binnenland van Gambia, zijn voor de komende periode verzekerd van goede watervoorzieningen, scholing, landbouwmaterialen en gezondheidszorg.