Kunstwerk van de dag
Marjan de Voogd
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2021-07-29 Thu 20:31:41 # 3372/2435/5043 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

De kunstweek

De kunstweek - 3 t/m 12 november

De jaarlijkse Kunstweek heeft dit jaar als thema ‘Nederland Kunstland’. Het thema wordt in allerlei uitingen en diverse acties verwerkt, zodat Nederland van 3 tot en met 12 november even Kunstland is. De Kunstweek Expositie in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. wordt op 3 november om 17.00 uur geopend door mw. Medy van der Laan. Er is een prachtige tentoonstelling van hedendaagse kunst te zien, met enkele werken uit onze collectie. Het gebouw is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en er is ruime parkeergelegenheid. De Kunstweek Expositie is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.30 uur. Op maandag tot en met vrijdag is er een avondopenstelling tot 21.30 uur. Op de laatste dag (zondag 12 november) sluit de Kunstweek Expositie om 17.00 uur

Bij aankoop van een kunstwerk tijdens de Kunstweek in onze kunstuitleen krijgt u het fraaie Kunstweek Geschenk van dit jaar cadeau (zo lang de voorraad strekt). Het is een set van vier heel bijzondere onderzetters / messenleggers. Elke onderzetter / messenlegger is versierd met een speciaal voor de Kunstweek ontworpen decoratie (4 verschillende) van Jacques Tange, kunstenaar van het Jaar 2005. Iedere set van vier is uniek, want gemaakt in een gelimiteerde eenmalige oplage. Het praktische, creatieve en inventieve geschenk is bovendien bijzonder verpakt.

Er is nog meer! Ook als u na een bezoek niets bij ons koopt, neemt u toch iets mee naar huis! De kunstuitleen geeft u een leuke kunstzinnige attentie (zolang de voorraad strekt). Ook dit cadeau is zowel praktisch als bijzonder: een speciaal vormgegeven eierdopje met zowel op de voorzijde als de achterzijde een originele decoratie van Jacques Tange.


Jacques Tange, 4 onderzetters, keramiek


Jacques Tange, eierdopje, keramiek