Kunstwerk van de dag
Marjan de Voogd
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2021-07-29 Thu 20:03:58 # 3372/2435/5043 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Dag van de kunstuitleen - zaterdag 4 november - 10.00 - 17.00 uur

Op zaterdag 4 november houdt Kunstuitleen Gouda Regio open huis! Een uitgelezen dag voor iedereen die toch al van plan was om eens langs te komen! Onze collectie biedt voor ieder wat wils, zodat men kan putten uit een grote verscheidenheid aan technieken en stijlen. Kom langs en laat u verrassen! Ook voor onze abonnees loont het de moeite om op 4 november binnen te stappen, omdat we dan een grote hoeveelheid nieuw werk presenteren dat direct geleend kan worden.

Kortingen op 4 november
Voor degenen die op 4 november abonnee worden, treffen we een speciale regeling, zij lenen namelijk de eerste twee maanden gratis (t.w.v. een A-tarief). En abonnees die op die dag een nieuwe lener aandragen, krijgen een vaas van Marcel Wanders cadeau. (Zolang de voorraad strekt en in volgorde van aanmelding). Voor alle andere abonnees bestaat op die dag de mogelijkheid om deze vaas met korting te kopen. U betaalt dan geen € 130 maar € 25.

    Foto's

De kunstweek, 3 t/m 12 november
Het thema van De Kunstweek is dit jaar ‘Nederland Kunstland’. Op 3 november wordt De Kunstweek geopend met de ‘Kunstweek Expositie’, een tentoonstelling hedendaagse beeldende kunst met enkele werken uit onze collectie. Deze expositie is te zien in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam.

Ook in de kunstuitleen staat alles in het teken van De Kunstweek. (Nieuwe) abonnees en belangstellenden worden niet alleen op de Dag van de Kunstuitleen in de watten gelegd, maar ook op alle andere dagen van De Kunstweek. Als u de kunstuitleen bezoekt, ontvangt u een kunstzinnige attentie (zolang de voorraad strekt) en als u tussen 3 en 12 november een kunstwerk bij de kunstuitleen koopt, krijgt u het Kunstweek Geschenk cadeau, als blijk van waardering (ook hiervoor geldt: zo lang de voorraad strekt). Het geschenk van dit jaar is een set van vier bijzondere onderzetters of messenleggers, uitgevoerd in een gelimiteerde oplage. Elke onderzetter is versierd met een ontwerp van Jacques Tange, kunstenaar van het jaar 2005.

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over de kunstuitleen kunt u onze website www.kunstuitleengouda.nl raadplegen. Daarop wordt een groot deel van de collectie gepresenteerd en verder alle nieuwtjes over o.a. tentoonstellingen, educatieve activiteiten en nieuwe aanwinsten.