Kunstwerk van de dag
Marjan de Voogd
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2021-07-29 Thu 20:44:36 # 3372/2435/5043 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Dag van de Kunstuitleen - 2 november 2002

Dag van de Kunstuitleen - 2 november 2002

Op 2 november vieren we een zeer bijzondere Dag van de Kunstuitleen, want dan onthult burgemeester Cornelis het eerste exemplaar van de litho die Corneille speciaal voor ons maakte. En dat is nog niet alles: het eerste exemplaar wordt vervolgens geveild!

De opbrengst van de veiling ("Ik hoop dat het kunstwerk veel geld opbrengt" zegt Corneille) gaat naar De Klup, een Goudse vrijwilligersorganisatie voor mensen met een verstandelijke handicap. De Klup werkt hard aan een nieuw ondersteuningspunt en activiteitencentrum aan de Peperstraat in de binnenstad van Gouda en daar is geld voor nodig. Het motto van De Klup is ‘leuk duurt het langst’, een levensfilosofie die Corneille van harte onderschrijft. Logisch dat Neerlands bekendste kunstenaar aan deze actie wilde meewerken.

15.00 uur: Onthulling!
15.30 uur: Veiling!

Abonnees van de kunstuitleen kunnen de exclusieve litho (oplage 125 stuks) van Corneille aanschaffen tegen de speciale prijs van € 340 (niet abonnees betalen € 600, of worden voor minstens twee jaar lid en betalen dan eveneens € 340).

Het kunstwerk kan door ons worden voorzien van passe partout en lijst. Ook hier gelden feestprijzen: € 35 voor een standaardlijst en € 60 voor een luxe lijst, beiden in zwart).
Op = op, dus wees op tijd met uw inschrijving (zowel telefonisch als mondeling aan de balie).


Vier kunstwerken die reeds in onze collectie zitten. De speciale litho beelden we pas op 2 november af.