Kunstwerk van de dag
Jelis van Dolderen
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2022-05-18 Wed 02:52:18 # 3205/2424/5068 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Digitale catalogus

Koppeling met de uitleenadministratie
De kunstwerken uit onze collectie staan vermeld op de website met de volgende gegevens: nummer, titel, naam kunstenaar, techniek, formaat (ingelijst), tariefgroep en status (Beschikbaar, Gereserveerd, Uitgeleend of Verkocht). Wekelijks wordt onze website geautomatiseerd bijgewerkt vanuit de administratie.

Fotograferen
Sinds 2001 worden alle nieuwe kunstwerken door ons digitaal gefotografeerd en worden afbeeldingen op de website geplaatst. We hebben echter éénmalig een enorme inhaalslag te maken. Dat is een flinke klus voor bijna 5000 kunstwerken. We hopen de achterstand echter snel te kunnen inlopen. Naast foto's van kunstwerken maken wij ook foto's van exposities, workshops en design artikelen.

Beeldscherminstellingen
De website en afbeeldingen kunnen worden bekeken met de laatste versies van alle populaire browsers inclusief: Internet Explorer (Edge), Firefox, Opera, Safari, Netscape, Chrome, TheWorld, Maxthon, Tencent Traveler. De actieve inhoud en JavaScript (cookies) dienen geactiveerd te zijn en het beeldscherm ingesteld op maximale resolutie en kleuren, bijvoorbeeld 1024x768 pixels of meer, ware kleuren (32-bits). Controleer de kwaliteit van uw beeldscherm aan de hand van de Monitor calibrator.