Kunstwerk van de dag
Anton Vrede
Home Informatie Nieuwsbrief Exposities Educatie / CKV / Feest Collectie Artikelen te koop Contact


PHP/MySQL Web v3.0.2 credits

2022-01-22 Sat 04:14:43 # 3367/2431/5065 screen:

Kunstuitleen Gouda Regio

Bedrijveninformatie

Ieder zichzelf respecterend bedrijf in Nederland heeft beeldende kunst in huis. Dat is logisch, want kunst zegt iets over de manier waarop het bedrijf zich presenteert naar haar medewerkers en haar relaties. Sterker nog, je kunt aan de kunst zien of een bedrijf zich lekker voelt. Juist in economisch mindere tijden is kunst op de werkplek extra belangrijk. De sfeer wordt door kunst verbeterd, de mensen voelen zich daardoor beter en de productiviteit neemt toe. Een inspirerende omgeving levert immers extra energie op.

... Daarom moet men in spannende tijden niet op kunst beknibbelen, maar er juist extra aandacht aan besteden. Het loont!

Kunstuitleen Gouda Regio telt vele bedrijven als klant. Sommigen willen vaak geruild worden (eens per jaar), anderen hebben daar minder behoefte aan. Van belang is de keuze in kunst waarmee uw bedrijfscollectie wordt gemaakt.

Bedrijven kunnen niet alleen kiezen uit de gehele collectie van de kunstuitleen (klik in het menu op Kunst zoeken), maar we hebben ook een aantal series van kunstenaars voor u apart gezet. Directeur Henk Heijnen vertelt u er graag meer over.

   


Digitale catalogus | Slideshow | Copyright